Φροντίζουμε ότι αγαπάμε

Ένας σύντομος και εύχρηστος οδηγός φροντίδας των ρούχων σας.

Η διαδικασία του πλυσίματος είναι ο τρόπος για να φροντίζουμε και να φρεσκάρουμε τα αγαπημένα μας ρούχα! Παρακαλούμε δώστε προσοχή στις οδηγίες και πάντα να ελέγχετε τις οδηγίες στο ετικετάκι μέσα στο ρούχο για τυχόν διαφοροποιήσεις στο τρόπο πλυσίματος ή σιδερώματος.

Τα ρούχα της συλλογής μας είναι κατασκευασμένα από βισκόζη, φυσική πρώτη ύλη, βαμμένα με χρώματα φιλικά προς το δέρμα. Σας συνιστούμε κατά τη διαδικασία αυτή να γυρνάτε τα ρούχα από την ανάποδη για την καλύτερη προστασία της όμορφης εξωτερικής πλέξης!

Σας προτείνουμε πλύσιμο στο πλυντήριο από την ανάποδη στους 30 C με υγρό απορρυπαντικό για τα χρωματιστά ή για τα σκούρα, με ελαφρύ στύψιμο και όχι στεγνωτήριο. Για περισσότερη ασφάλεια μπορείτε να βάλετε τα πιο ευαίσθητα ρούχα μέσα σε ένα δίχτυ ή λευκή μαξιλαροθήκη. Σε περίπτωση που επιλέξετε το πλύσιμο στο χέρι προσέξτε τη θερμοκρασία του νερού και το στύψιμο να είναι απαλό.

Σας προτείνουμε να τα απλώνετε στα δύο
ή οριζοντίως πάνω στην απλώστρα.

Ταξινομήστε τα ρούχα ανάλογα με τα σύμβολα οδηγιών της ετικέτας και ξεκινήστε το σιδέρωμα με την πιο χαμηλή θερμοκρασία.

Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε κρεμασμένα στη ντουλάπα σας, ωστόσο ο ιδανικότερος τρόπος είναι να τα διπλώνετε μόλις τα φορέσετε ξανά ώστε οι τυχόν τσακίσεις θα απορροφηθούν. Έτσι προστατεύουμε τα ρούχα με μεγαλύτερο όγκο από το να πάρουν μήκος! Και μην ξεχνάτε πως τους καλοκαιρινούς μήνες ο σκόρος λατρεύει τα φυσικά νήματα όπως τη βισκόζη και το βαμβάκι, προτιμήστε ένα άοσμο αντισκορικό για τη προστασία τους.