Θηλυκά και stylish

Αυτά είναι τα παντελόνια
που θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν το καλοκαίρι και αυτό που αναζητάμε πιο πολύ από ποτέ, είναι τα πιο δροσερά, αέρινα και άνετα ρούχα που θα φορέσουμε. Φέτος επιλέγουμε τα παντελόνια σε όλες τους τις μορφές. Βερμούδες, cropped ή ζιπ κιλότ, λινά, βαμβακερά ή από βισκόζη.

Με την σφραγίδα των πιο δημοφιλών σχεδιαστών και πολυτελών οίκων όπως ο Dior και η Givenchy αλλά και η Sportmax μέχρι τον Brunello Cucinelli, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για μία από τις top τάσεις αυτής της εποχής.

Το καλοκαίρι οι επιλογές στα γυναικεία παντελόνια είναι πολλές και ανάλογα το σωματότυπό μας αλλά και το προσωπικό μας style στο ντύσιμο, μπορούμε να επιλέξουμε το αγαπημένο μας παντελόνι για να είμαστε υπέροχες και λαμπερές από το πρωί ως το βράδυ! Δες παρακάτω τι σου προτείνουμε και κάνε γρήγορα μια λίστα για τις νέες σου αγορές!

Βερμούδες

Μια ψηλόμεση βερμούδα είναι ότι χρειαζόμαστε εμείς οι γυναίκες που θέλουμε να φοράμε παντελόνι και το καλοκαίρι. Είναι άνετες και τόσο πρακτικές, και αν τις συνδυάσουμε κατάλληλα μπορούμε να ξεφύγουμε από το σπορ καθημερινό ντύσιμο. Για παράδειγμα, συνδυάστε την αγαπημένη σας βερμούδα με πλατφόρμες και μία πιο κομψή μπλούζα ή πουκάμισο για ένα stylish πρωινό look!

Fashion tip: για να απογειώσετε το ντύσιμο με βερμούδα ακόμη και στην εργασία σας, προτιμήστε το αντίστοιχο σακάκι για να κάνετε ένα μοναδικό μοντέρνο κοστούμι!

Λινά παντελόνια

Απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού είναι το λινό! Ελαφρύ, δροσερό και αέρινο είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Στις πασαρέλες παρατηρήσαμε την απόλυτη κυριαρχία του linen look κυρίως στους τόνους του μπεζ να επικρατούν σε κάθε λογής ρούχο αλλά και σε pure μπλε αποχρώσεις. Συνδυάστε λοιπόν τα παραπάνω κι επιλέξτε για φέτος ένα λινό παντελόνι, που θα πέφτει χαλαρά επάνω στο σώμα σας προβάλλοντας μία πιο minimal αισθητική κάνοντάς το πολύ εύκολο στο styling.

Ζιπ κιλότ

Απόλυτο ύφασμα του καλοκαιριού είναι το λινό! Ελαφρύ, δροσερό και αέρινο είναι ιδανικό για τις υψηλές θερμοκρασίες του

Είναι ιδανικές για κάθε σωματότυπο και ιδιαίτερα φέτος έρχονται για να κλέψουν τις εντυπώσεις είτε σε total χρώμα αλλά και jungle prints που θα λατρέψεις. Οι παντελόνες αυτές έχουν αγαπηθεί πολύ και φοριούνται από την πρωινή βόλτα και το γραφείο, μέχρι τη βραδινή έξοδο. Έχουν την άνεση της φούστας και την πρακτικότητα ενός παντελονιού.

Tip.. Τοποθετήστε την μπλούζα σας μέσα από τη ζιπ κιλότ, ώστε να δημιουργήσετε μια πιο κολακευτική φιγούρα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο