5 μοντέρνα office σύνολα

Για εσένα, τώρα που επιστρέφεις
στο γραφείο σου και θέλεις να ανανεωθείς

 

Το γραφείο, είναι το «δεύτερο σπίτι» σου και φυσικά τα office outfits πρέπει να χαρακτηρίζονται από την απλότητα και την άνεση. Ποια είναι όμως τα must have κομμάτια που χρειάζεσαι για το τέλειο look γραφείου; Αυτά που μπορείς να τα συνδυάσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την κομψότητα σου. Αυτό που ψάχνεις είναι κομμάτια που βρίσκονται ανάμεσα στις τοπ τάσεις της σεζόν αλλά είναι διαχρονικά, ευκολοφόρετα και ευέλικτα για all time classic σύνολα.

Επιπλέον ένα outfit που προορίζεται για το γραφείο δεν πρέπει να υστερεί σε στυλ, αλλά και άνεση. Επέλεξε ρούχο σε φίνα ποιότητα από φυσικά νήματα και eco βαφές, που επιτρέπουν το σώμα να αναπνέει ενώ παράλληλα κάθε φορά κάνει το look σου φρέσκο και μοντέρνο.

 

 

day 1

Το λευκό τζιν μπορεί να αναδείξει τη σιλουέτα σου και να γίνει το αγαπημένο σου ρούχο αφού λόγω του χρώματος λειτουργεί σαν καμβάς και μπορεί να συνδυαστεί εύκολα και σχεδόν με τα πάντα. Φόρεσέ το στο γραφείο σου με ένα polka dot πουκάμισο με βολάν εμπρός. Δίνει μια all time classic εμφάνιση αλλά με μοντέρνα girly διάθεση.

Το γυναικείο κοστούμι με βερμούδα είναι η νέα πρόταση της μόδας για business εμφανίσεις. Μια ψηλόμεση βερμούδα είναι ότι χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι. Σε πιο casual chic γραμμή, είναι άνετες και τόσο πρακτικές, και μπορούν να φορεθούν από τις πρωινές ώρες στο γραφείο μέχρι τις βραδινές σου βόλτες. Ανά πάσα στιγμή «σπάσε» το κουστούμι σου και έχεις αμέσως δύο νέα outfits.

day 2

day 3

Ένα knitted πένσιλ φόρεμα είναι από τα must κομμάτια του office look, που σου επιτρέπει να έχεις άνεση και να κινείσαι με ελευθερία. Επέλεξε ένα πουά print φόρεμα, στο κλασσικό black & white με wide διαφάνειες μανίκια για να δημιουργήσεις ένα stylish outfit.. Φόρεσέ το με striped πέδιλα ή χαμηλά loafers, ανάλογα με τη διάθεσή σου.

day 4

To total λευκό σύνολο είναι η ιδανική επιλογή για το γραφείο σου. Είναι chic, απλό, μπορεί να συνδυαστεί με τα μιας και είναι το πιο «δροσερό» χρώμα του καλοκαιριού. Συνδύασε τα αγαπημένα σου χρυσά κοσμήματα που θα φωτίσουν το σύνολό σου.

Μια μέρα πριν το weekend σου και η διαθεσή σου ήδη επηρεάζεται, γιατί όχι και στα ρούχα σου. Διάλεξε ένα λινό παντελόνι, που πέφτει χαλαρά επάνω στο σώμα προβάλλοντας μία πιο minimal αισθητική και κάνοντάς το πολύ εύκολο στο styling. Μια striped ζακέτα και ενα glam ζωνάκι, συμπληρώνει με κομψότητα το συνολό σου.

day 5

Μετάβαση στο περιεχόμενο