Καλοκαίρι καλώς ήρθες

3 σύνολα που χρειάζεσαι για τις τριήμερες εκδρομές σου.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι πρώτες μας τριήμερες εκδρομές έχουν μπει ήδη στα επόμενα μας σχέδια! Αυτό που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα είναι στιγμές ξεκούρασης και ανανέωσης για τον εαυτό μας αλλά και χρόνο με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ώστε να «αδειάσουμε» το μυαλό μας από την καθημερινή ρουτίνα και στη θέση της να γεμίσει με τις πιο χαρούμενες κα ευλογημένες στιγμές που χαράζονται στην μνήμη μας και που καλά ξέρουμε πως αυτές είναι οι ανεκτίμητες αξίες της ζωής μας.

Το να αποφασίσουμε όμως τα ρούχα που θα πάρουμε μαζί μας είναι αναμφισβήτητα για τις περισσότερες γυναίκες μια δύσκολη δουλειά. Τα ρούχα που θα διαλέξουμε πρέπει να είναι άνετα, ανάλαφρα και δροσερά για τις χαλαρές μας βόλτες. Σου προτείνουμε 3 total σύνολα που θα σου χαρίσουν την άνεση που χρειάζεσαι αλλά κρατώντας το φρέσκο και stylish χαρακτήρα σου. Το μόνο που έχει να προθέσεις εσύ, είναι το λαμπερό σου χαμόγελο στις φωτογραφίες που θα τραβήξεις!

Μαρινιέρα, το διαχρονικό look των διακοπών.

Το must-have ρούχο για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις είναι η μαρινιέρα στο απόλυτο μπλε χρώμα. Συνδύασέ τη με μία ψηλόμεση βερμούδα σε κόκκινο χρώμα και τα πέδιλα σου, για τις πιο comfort βόλτες όποιος και να είναι ο προορισμός σου.

Floral 100% λινή φούστα

Καλοκαίρι χωρίς λινό δε γίνεται! Αυτή η dusty floral ψηλόμεση φούστα από 100% λινό έχει λεπτομέρεια από λάστιχο στη μέση πίσω και θα την απολαύσεις μόλις τη φορέσεις. Ένα basic τοπ με βολάν στο μανίκι σε αποχρώσεις του ροζ, συμπληρώνει το σύνολο σου. Φόρεσε τις δερμάτινες εσπαντρίγιες και χάρισε στο εαυτό σου το πιο girly look του καλοκαιριού!

Το all day φόρεμα

Το ιδανικό ρούχο που χρειαζόμαστε στις διακοπές μας δεν είναι παρά ένα άνετο, ευκολοφόρετο και δροσερό φόρεμα για τις πιο κομψές καλοκαιρινές μας στιγμές σε όποιο μέρος και αν είμαστε. Το βολάν στο τελείωμα και οι φιόγκοι στους ώμους θα σου χαρίσουν το πιο ανανεωμένο στυλ στις βόλτες σου επιλέγοντας ένα ζωηρό χρώμα και print για το look σου. Συνδύασέ το με wedges εσπαντρίγιες που δένουν στον αστράγαλο.

Μετάβαση στο περιεχόμενο