Blue and White Fashion

Το porcelain print
που ανυπομονούμε να φορέσουμε

Είναι το χρώμα της Pantone για το 2020 και το έχουμε δει ήδη στα catwalk των μεγάλων οίκων. Το classic blue έχει έρθει αυτήν την άνοιξη για να φωτίσει κάθε μας look μέσα από την απλότητα και το διαχρονισμό του.

Βλέποντας το σε διάφορες εκδοχές, συναντάμε το classic blue και σε συνδυασμούς print. Ένα από αυτά είναι και το porcelain blue pattern εμπνευσμένο από την ευρέως διαδεδομένη Κινέζικη πορσελάνη που γίνεται πλέον καμβάς στα ρούχα σου.

Η βάση του υφάσματος παραμένει λευκή και πάνω σε αυτό τυπώνονται περίτεχνα σχέδια στις αποχρώσεις του μπλε. Τα πορσελάνινα μοτίβα που μας θυμίζουν ντελικάτες πορσελάνες μας δίνουν τα πιο ρομαντικά και αέρινα look για αυτό το καλοκαίρι.

Styling tips…

Μπορείς να ανανεώσεις το office look σου επιλέγοντας μια άνετη ζιπ-κιλοτ σε porcelain print. Συνδυάζεται πανεύκολα με ενα basic λευκό t-shirt. Για ακόμη πιο κομψό αποτέλεσμα επέλεξε μία απόχρωση του μπλέ που αναδύεται μέσα από το δικό σου print, απογειώνοντας το στυλ σου με τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Αέρινα midi φορέματα εμπνευσμένα από την κινέζικη πορσελάνη είναι φέτος top trend. Φόρεσέ τα με τα white sneakers σου για τις πιο άνετες πρωϊνές σου βόλτες αλλά μη ξεχάσεις να τα αντικαταστήσεις με τα mules σου ή πέδιλα , σε λευκό αλλά και nude χρώμα. Σε κάθε περίπτωση εχεις δημιουργήσει ένα μοντέρνο, fresh outfit με ένα μόνο κομμάτι.. το φόρεμά σου!

Φέτος η μόδα θέλει total looks.. Όλο και περισσότερες είναι οι fashionistas που επιλέγουν αυτήν την τάση , δηλαδή σύνολα που αποτελούνται από την κορυφή ως τα νύχια από ένα χρώμα ή print. Ήρθε η ώρα να διαλέξεις δύο κομμάτια σε porcelain print και αμέσως το σύνολό σου θα απογειωθεί. Επέλεξε ένα τοπ με λεπτομέρεια στα μεγάλα μανίκα. Στο ίδιο pattern φόρεσε μια κομψή flared φούστα, και έχεις μεταμορφώσει το look σου με μια απλή κίνηση!

Μετάβαση στο περιεχόμενο