Leather Jacket

Διαχρονικό και εύκολο να συνδυαστεί, το δερμάτινο σακάκι είναι ένα από τα πιο απαραίτητα πανωφόρια για μια γυναίκα. Είναι ένα αγαπημένο ρούχο, αφού μπορεί να φορεθεί το ίδιο άνετα με τα περισσότερα ρούχα που έχουμε, δίνοντας στο look μας μια ροκ και μοδάτη αίσθηση.

Φορέστε το από το πρωί στη δουλειά έως το βράδυ στο ραντεβού, χαρίζει απίθανο στυλ και ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα. Αυτήν την εποχή μάλιστα, το δερμάτινο σακάκι έχει την τιμητική του. Πάνω από φορέματα, μίνι και μάξι φούστες, συνδυασμένο κλασικά με τζιν ή και ένα tailored παντελόνι, το δερμάτινο σακάκι έχει φοβερές δυνατότητες για να αναδείξει κάθε μας εμφάνιση.

1.ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΑΚΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ LOOK ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

Επέλεξε να «σπάσεις» το κλασικό κουστούμι γραφείου, συνδυάζοντας το office παντελόνι σου με ένα δερμάτινο σακάκι για ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Δημιούργησε ένα fashion statement look που αντανακλά την δυναμική αλλά και τη θηλυκότητα σου.

ΔΕΣ ΤΟ LOOK: Σακάκι δερματίνη εδώ | Τοπ print με δέσιμο εδώ | Παντελόνι office γραμμή εδώ

2. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΣΟΥ ΦΟΡΕΜΑ

Για ένα look λίγο πιο εναλλακτικό και μοντέρνο, βάλε το πλεκτό σου φόρεμα για να κρατήσεις τη θηλυκή πλευρά σου κι αντί για τη ρομαντική ζακέτα, προτίμησε το μαύρο δερμάτινο τζάκετ σου. Ταιριάζει σε κάθε έξοδο, όσο επίσημη ή πιο casual κι αν είναι. Δοκιμάσεις τις ankle boots σου μ’ αυτό το outfit.

ΔΕΣ ΤΟ LOOK: Σακάκι δερματίνη εδώ | Φόρεμα ζακάρ εδώ

3.TOTAL ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ROCK ΔΙΑΘΕΣΗ

Ένα total leather look, συνιστά δερμάτινο παντελόνι και σακάκι για να σου χαρίσει ροκ στυλ και περισσότερο fresh διάθεση. Είναι τέλειο για εσένα που σου αρέσει αυτός ο συνδυασμός και θέλεις να ξεχωρίζεις!

ΔΕΣ ΤΟ LOOK: Σακάκι δερματίνη εδώ | Πουκάμισο με δέσιμο εδώ | Παντελόνι δερματίνη εδώ

Μετάβαση στο περιεχόμενο