Spring Shopping

Η νέα σεζόν ήρθε και μαζί η ώρα για ανανέωση στην ντουλάπα μας. Όταν πρόκειται μάλιστα για την άνοιξη με χαρακτηριστικό τις ηλιόλουστες μέρες και την καταπράσινη φύση, αυτήν ακριβώς την αισιοδοξία θέλουμε να μεταφέρουμε και στην εμφάνισή μας.

Φυσικά λατρεύουμε την διαχρονικότητα και αρκεί να επενδύσουμε σε απλά κομμάτια με αισθητική για να χαρίσουμε την ανανέωση στα ρούχα μας ώστε να γίνουν τα looks μας πιο stylish. Αυτά τα κομμάτια ως συνήθως έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν και τα πιο απλά σύνολα σε statement χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Μη ξεχνάτε ότι το στυλ και η αισθητική πηγάζει από μέσα μας, αρκεί να κάνουμε τη σωστή επιλογή που θα απογειώσει την εικόνα μας.

Denim Πουκάμισο

Αποτελεί το must της γυναικείας γκαρνταρόμπας εδώ και πολλές δεκαετίες και η δυναμική του δεν έχει αλλοιωθεί στο χρόνο. Ένα denim πουκάμισο κάνει το look μας statement. Το φοράμε από το πρωί μέχρι τη βραδινή μας βόλτα επιλέγοντας διαφορετικό styling για κάθε περίπτωση.

Βρείτε το πουκάμισο DENIM ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΜΕ ΒΟΛΑΝ

¾ sleeves

Διαχρονικά και classy τα τοπ με ¾ μανίκι δίνουν έναν αέρα κομψότητας στο look μας. Επιλέξαμε μια μπλούζα σε navy χρώματα, must have για κάθε ηλικία και στυλ. Συνδύασέ την με μια elegant λευκή βερμούδα για fresh αποτέλεσμα ή με ένα office παντελόνι και striped πέδιλα για μία δυναμική σιλουέτα.

Βρείτε τη μπλούζα  ΜΠΛΟΥΖΑ 3/4 ΜΕ LOGO PRINT

Η φούστα wrap

Η φούστα φάκελος παραμένει στη λίστα με τα πιο δημοφιλή κομμάτια και για αυτήν την σεζόν. Ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται σε πουά printπου κάνει την εμφάνισή μας να μην περνάει σίγουρα απαρατήρητη. Μας συνοδεύει στα look του γραφείου μας αλλά και με t-shirt για βόλτα το απόγευμα.

Βρείτε τη φούστα ΠΟΥΑ ΦΟΥΣΤΑ ΚΡΟΥΑΖΕ

Το παντελόνι με ρίγα στο πλάι

Μία ρίγα να στολίζει το παντελόνι μας! Συνήθως αυτό το στυλ μας θυμίζει περισσότερο αθλητικό αλλά πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει. Αυτή η λωρίδα θα κάνει τη διαφορά στο ντύσιμό μας δίνοντας ένα sportychiclook. Κατάλληλα συνδυασμένο, μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ φορώντας το με sneakersή mules.

Βρείτε το παντελόνι ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ LOGO ΛΩΡΙΔΑ

Σακάκι μονόχρωμο

Το σακάκι είναι απαραίτητο κομμάτι κάθε γυναικείας ντουλάπας. Κλασσικό, κομψό και διαχρονικό, το σακάκι φοριέται κάθε εποχή και από κάθε σωματότυπο, δημιουργώντας officeκαι casual σύνολα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Διαλέξαμε ένα μονόχρωμο σακάκι με chicκαι stylish λεπτομέρειες όπως τα κουμπιά από πέρλα.

Βρείτε το σακάκι ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ ΜΕ ΠΕΡΛΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο