3 φούστες που θα ανανεώσουν το office look σου!

Αυτές οι φούστες είναι το νέο must-have

Οι φούστες έχουν επιστρέψει δυναμικά για να μας χαρίσουν στυλ και μια πολύ όμορφη σιλουέτα. Είναι τα πιο θηλυκά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θέλουμε να φορέσουμε την άνοιξη για ένα update στην καθημερινή μας εμφάνιση. Τις συναντάμε τόσο σε μονοχρωμία για πιο κομψές εμφανίσεις αλλά και σε prints για δυναμικά looks. Οι τρόποι να τις συνδυάσουμε είναι πολλοί. Το μυστικό σ’ αυτήν τη διαδικασία είναι να βρούμε πρακτικά και άνετα σύνολα που θα μπορούν να μας συντροφεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ και τις περισσότερες φορές σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Denim με τσέπες

Οι denim φούστες έρχονται να αντικαταστήσουν τα jeans. Εμείς ξεχωρίσαμε μια ψιλόριγη με εξωτερικές τσέπες και κουμπιά εμπρός. Είναι μία τέλεια επιλογή για τις πρωινές μας εμφανίσεις στον χώρο εργασίας.

Knit preppy με εξώγαζα

Ιδιαίτερα δημοφιλείς και αυτήν τη σεζόν οι πλεκτές φούστες, έχουν αποκτήσει μία ιδιαίτερη θέση στην γκαρνταρόμπα μας τις τελευταίες σεζόν. Aγκαλιάζουν το σώμα μαλακά και προσφέρουν την ιδανική ισορροπία άνεσης και θηλυκότητας. Είναι ιδανικές για το καθημερινό ντύσιμο στο γραφείο αλλά και την πόλη. Προτείνουμε μια knit φούστα με contrast εξώραφα και λάστιχο στη μέση.

Flared με βολάν

Από καμία ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι φούστες με έντονα βολάν. Εξαιρετικά ρομαντικές, ανανεώνουν τα looks μας και μας δίνουν ένα stylish all day ντύσιμο. Επέλεξε μία σε πουά pattern που έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας, για retro διάθεση.

Μετάβαση στο περιεχόμενο