Το νέο κατάστημα της Alexander & Jacob στη Γλυφάδα

Opening για το νέο κατάστημα ρούχων της Alexander & Jacob στην περιοχή της Γλυφάδας, στον κεντρικό δρόμο Αγγέλου Μεταξά 11. Τ : 210 89 589 00

Κάντε τις αγορές σας στο πλήρως ανακαινισμένο χώρο και ανακαλύψτε τα πιο κομψά ρούχα της αγοράς. Όλη η συλλογή είναι διαθέσιμη και σε μεγάλα μεγέθη έως 5XL / 62 size !!

Αυτό που ξεχωρίζει την Alexander & Jacob είναι η μοναδικότητα και ποιότητα των ρούχων της συλλογής.

Η Alexander & Jacob λατρεύει την διαχρονικότητα και γι’ αυτό επενδύει σε απλά κομμάτια με αισθητική που χαρίζουν την ανανέωση στα ρούχα μας ώστε να γίνουν τα looks μας πιο stylish.

Στη συλλογή μας θα βρείτε έντονα χρώματα που κυριαρχούν στη νέα σεζόν και ομορφαίνουν κάθε εμφάνισή μας, λευκά σύνολα με broderie anglaise και marine stripes που φωνάζουν καλοκαίρι. Επέλεξε το styling που σου ταιριάζει και είσαι έτοιμη για καλοκαιρινά office look ή πιο classy girly για τις βραδινές σου βόλτες.

Όλα τα ρούχα της εταιρείας, σχεδιάζονται και παράγονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και απευθύνονται στις γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, αναζητούν την ποιότητα και αντιλαμβάνονται την αισθητική. Με γραμμές πάντα εμπνευσμένες από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της μόδας, καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας κάθε ηλικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο